Straat tafelvoetbal in hartje Valkenburg

Wat en wao?

Je hebt het wellicht al vernomen via social media; op 27 mei organiseert Ronde Tafel Valkenburg een Ronde Tafel-Tafelvoetbal Competitie. Dit is een straattafelvoetbaltoernooi in hartje Valkenburg. Op die middag zullen voor diverse horecagelegenheden voetbaltafels worden geplaatst. De teams verplaatsen zich samen met hun supportersgroep van plek naar plek om het toernooi te spelen. De finale zal omstreeks 17.00 uur worden gespeeld op één van de locaties.

Veur wea?

Verenigingen, stichtingen en (non-profit) organisaties uit Valkenburg en omstreken kunnen strijden voor de overwinning en kunnen geldbedragen winnen voor hun eigen club of goed doel. Het is een leuke manier om in contact te komen met andere clubs en de onderlinge band aan te halen (of juist de rivaliteit op een sportieve manier te versterken). Iedereen kan een team afvaardigen om deel te nemen aan dit toernooi. En het mooie is, de prijzenpot zal worden verdeeld onder de winnaars!

Inschrieve?

Om deel te nemen aan dit sportieve en vooral ludieke evenement kun je je inschrijven via onze website www.straattafelvoetbal.nl. Deelname kost 15 euro per team.