Beachvoetbaltoernooi 80 jaar SV Sibbe

Beste voetbalvrienden,

Dit willen jullie niet missen……
In het weekend van 29,30 juni en 1 Juli 2018 organiseert SV Sibbe voor de 2de keer een uniek voetbaltoernooi!
Iedere dag is er een leuk programma voor jong en oud.

Inschrijven en info via deze link.

Zo wordt er op vrijdagavond 29 juni een Beachvoetvolley toernooi georganiseerd. Hier spelen 4 veldspelers hun wedstrijden tegen elkaar. Inschrijven is mogelijk in 3 categorieën. Laat je positief verrassen door de aankleding van de accommodatie en het speelveld. Tijdens deze avond zal oa DJ Kikkuh voor een gezellige sfeer zorgen waar onder het genot van een drankje en een BBQ de wedstrijden worden gespeeld.

Zaterdag 30 juni is gereserveerd voor de jeugd. Er wordt gespeeld in 2 verschillende dagdelen waarbij jeugd tot 11 jaar hun toernooi speelt tot 13:30 uur en de oudere jeugd tot 17 jaar van 13:30 uur tot 17:00 uur. Inschrijven is mogelijk per dagdeel in 3 verschillende leeftijdcategorieën. Een team bestaat uit 3 veldspelers,1 doelman en het aantal wisselspelers is onbeperkt. Ivm ons jubileum is deelname voor de kids op zaterdag helemaal GRATIS!

Zondag 1 juli is bedoeld voor alle senioren Dames en Heren teams. Op deze dag is inschrijven bij de Heren mogelijk in Recreatief en Geoefende teams. Een team bestaat uit 3 veld spelers, 1 doelman en aantal wissels is onbeperkt. Het winnende Team bij de geoefende categorie ontvangt €150,-
Op alle dagen zullen de wedstrijden ongeveer 12 minuten duren. Bij droog weer worden de wedstrijden gespeeld op een zandveld, bij nat weer op een verhard veld. Er zullen prijzen zijn voor alle winnaars per categorie op alle dagen. Voor vragen kunnen jullie terecht bij frijnslambert@live.nl en/of 0623356315.

We hopend op een geweldig weekend met jullie als deelnemers.
Vriendelijke groet,
Bestuur SV SIBBE.