Wedstrijdverslag Walram 2 – Berg 2 zondag 22 april 2018

Vandaag stond er weer een wedstrijd op het programma waar Walram 2 zichzelf een dienst kon bewijzen. Bij winst zou er iets meer adem onderin zijn en stonden ze een aantal puntjes los.

De wedstrijd begon voortvarend. Walram zette hoog druk en Berg 2 kwam maar nauwelijks op de helft van Walram 2. Toch merkte je aan alles dat het vandaag in alle opzichten “net niet” was. Het leek erop of de warmte de mannen parten speelde. Het was Berg 2 dat bij de eerste bal op doel toesloeg. Een goal die nooit had mogen vallen en die de Berg-speler ook nooit meer zal maken; in de 27e minuut werd het 0-1. Tot aan de rust gebeurde er niet meer veel. Een zeer pover spelend Walram 2 ging rusten met een 0-1 tussenstand.

Waar je de tweede helft een voortvarend Walram zou verwachten , trof men een zeer matig spelend team aan. Walram 2 probeerde wel, maar er lukte niet veel. De 1-1 had moeten vallen; een schot van Sven Hamers trof echter de paal. Binnen tien minuten gaf Walram de hele wedstrijd uit handen. Tussen de 53e en 63e minuut scoorde Berg 2 liefst drie keer, waardoor alle moed weg was en een 0-4 tussenstand op het bord stond. In de 90e minuut deed Berg nog wat zout in de wonden door de 0-5 te scoren.

Volgende week wacht weer een thuiswedstrijd; dan spelen de mannen thuis tegen RKVVM 2 uit Margraten. Er zullen dan punten gepakt moeten worden en dan hebben de Walram reserves nog alles in eigen hand !