Wedstrijdverslag Walram 2 – Meerssen 3 zondag 8 april 2018

Het tweede elftal begon vol goede moed aan een dag die heel mooi kon worden. Al vroeg in de morgen werd er verzameld in de kantine, waar een stevig ontbijt klaar stond. Dit was mogelijk gemaakt door oa coördinatie van Marcel Meijers en zijn kantineteam, waarvoor uiteraard onze dank. Alles was dus aanwezig om er een vruchtbare zondag van te maken.

Met alle plannen goed doorgesproken begon het tweede aan de wedstrijd. Iedereen wist wat er vandaag moest gebeuren …… winnen! Binnen drie minuten kon de tactiek al de prullenbak in … 0-1.  Er werd besloten niet in paniek te raken en gewoon door te gaan. Omdat Meerssen een stapje terug deed, en Walram veel te onrustig speelde, kon Meerssen uit een goed uitgespeelde counter toe slaan ….. in de 14e minuut werd het 0-2. Walram probeerde wel, stond redelijk goed, maar omdat het veel te onrustig aan de bal was kon Meerssen uitlopen naar een 0-4 ruststand.

In de pauze werd flink orde op zaken gesteld en iedereen wist dat er gewonnen moest worden . Walram was inderdaad iets feller en verscheen steeds meer voor het doel van Meerssen. In de 67e minuut scoorde Dominique Slangen de 1-4. Daarna volgden wat kansen, maar de bal wou er niet in. Toch bleef Walram zoeken , wat een compliment waard is. Sam van Wijhe scoorde in de 89e minuut de 2-4, en Lars Vandewall scoorde in de 90e minuut de 3-4. In de laatste aanval viel de eindpass net niet goed, anders had een gelijke stand tot de mogelijkheden behoord.

Omdat de concurrentie won (alleen DBSV verloor) moeten de mannen de komende weken nog vol aan de bak!