Dave Pasmans nieuwe trainer Walram 2

Met het plotseling tussentijds vertrek van trainer Marc Pol is het bestuur er snel in geslaagd een nieuwe trainer voor Walram 2 te scouten. Per 1 maart 2018 is de uit Schin op Geul afkomstige en 44 jarige Dave Pasmans gestart met zijn eerste trainingen bij het 1e reserve team van Walram.

Na het afsluiten van zijn voetbalcarrière bij Struchter Boys (nu SV Geuldal) heeft Dave bij die vereniging talrijke trainersfuncties bekleed bij zowel de jeugd als de senioren. Zo ongeveer elke leeftijdscategorie vanaf de allerkleinsten tot het 2e elftal heeft hij onder zijn hoede gehad. Ook is hij assistent geweest bij het 1e elftal in Strucht. Tussendoor heeft hij een uitstap gemaakt naar de jeugd van MVV. Daar heeft hij gedurende vier jaren gefunctioneerd als teammanager van de U12, U13 en U14; van dat laatste team is hij ook assistent-trainer geweest.

Na zijn Maastrichtse periode is Dave teruggekeerd op zijn vertrouwd nest bij SV Geuldal en heeft daar gedurende vier jaren de JO19-1 getraind. Afgelopen half jaar heeft Dave RKUVC 2 uit Ulestraten getraind en hij maakt nu tussentijds de overstap naar Walram 2. Het is de bedoeling dat Dave ook het volgend seizoen 2018/2019 Walram 2 zal trainen en coachen.

In zijn vrije tijd is Dave als carnavalist en oud prins van Schin op Geul enthousiast en erg actief bezig als lid van de “Raad van Presidenten” en leadzanger van de Sjinse Oud Prinse van CV de Waterratte, de winnaars van de Sjlagerverkeezing 2018 in Valkenburg. Zo zijn dan ook met Dave bij zijn spetterend optreden op de recente carnavalsavond van Walram de eerste sportieve contacten gelegd.

Dave woont in de Grachtstraat in Schin op Geul, heeft een heel lieve Valkenburgse vriendin Iris en werkt bij Thomas Regout Balance Systems in Maastricht.X