Walram naar de tennisbaan

Beste seniorleden en jeugdleden van VV Walram,

We hebben een succesvol jaar als voetbalvereniging al op verschillende manieren afgesloten. In samenwerking met Tennis Club Geuldal (fusie LTC Iason en LTC Munster) bieden wij jullie als leden en familie van de leden (broertje(s)/ zusje(s)/ papa’s/ mama’s of partner) nog een mooie gelegenheid op een gezellige middag-/avondactiviteit.

Op zaterdag 8 juli biedt TC Geuldal jullie de mogelijkheid om een balletje te komen slaan op het tennispark in Berg en Terblijt. Voor een tennisracket wordt gezorgd.

Seniorenleden VV Walram

De bedoeling van deze activiteit is dat de seniorleden onderling tegen elkaar wedstrijden gaan spelen, zowel enkel als dubbelspel. De wedstrijden starten om 15.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Wie wil nou niet zijn teamgenoot op de tennisbaan verslaan?!

Indien de seniorleden of partners allereerst een tennisclinic willen ontvangen kunnen ze om 15.30 uur onder begeleiding van een tennisleraar eerst een aantal tips en tricks ontvangen. Daarna kunnen ze met de andere seniorleden een aantal wedstrijden spelen.

Jeugdleden VV Walram

De jeugdleden krijgen om 15.30 uur op een andere baan een tennisclinic van een andere tennisleraar die hen op speelse manier een aantal technieken zal aanleren. Na een uur kunnen de jeugdleden zelf nog spelen op de banen van het tenniscomplex in Berg en Terblijt.

De bedoeling is om de activiteit op een gezellige manier af te sluiten, daarom is er voor beide doelgroepen een mogelijkheid om na de tennisactiviteit samen met je team-/vereniging genoten gezellig te blijven en deel te nemen aan de BBQ. De BBQ zal rond 18.00 uur starten. De BBQ is voor zowel deelnemers als partners en kinderen.

De kosten voor deze dag zijn

• Deelname aan tenniswedstrijden en BBQ, 14,50 euro
  • Deelname aan tenniswedstrijden, 4,50 euro
  • Deelname aan alleen BBQ, 10 euro (senioren)
  • Deelname aan alleen BBQ, 5 euro (jeugdleden)

We hopen op een grote belangstelling om er een gezellige, leuke en sportieve dag van te maken.

Inschrijven

Inschrijven voor deze activiteit kan via bjornboumans@hotmail.com. Bij de inschrijving graag vermelden of je deelneemt aan activiteit en/ of BBQ. Ook graag aangeven of je partner deelneemt aan de BBQ. Uiterlijk inschrijven voor donderdag 6 juli 2017.

Mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie contact opnemen met Bjorn Boumans, 06 53 78 36 84.

Met sportieve groet,

Jordy Reneerkens, namens VV Walram