Spelertjes van de week

Mijn naam is Naud Trimbos. Ik ben al 16 maanden oud. Samen met mijn opa Harry bied ik Walram vandaag de wedstrijdbal aan. Dan sta ik voor de eerste keer op een voetbalveld. Dat van Walram!  Op de foto bel ik met voorzitter John Pisters om hem te vragen of dit ook de bal van de kampioenen wordt. Hij zei dat hij dat geregeld had! Ik kan heel hard schreeuwen en zal Walram dat ook laten horen.

Schreeuwen jullie dan met  mij mee?

Nu moet ik gaan. Mijn oma wil weer met me gaan wandelen, dat vindt ze leuk, maar ik heb eerst nog een schone luier nodig.

Mede namens mijn opa zeg ik: tot 23 april a.s.!

Groetjes van Naud

Ik ben Jeffrey Frijns, 8 jaar en speel bij de Walram JO9-2G. Ik vind voetbal heel erg leuk en speel meestal op het middenveld. Af en toe keepen vind ik ook leuk. Ik zit in groep 4 van de basisschool in Sibbe en vind het erg fijn dat ik nieuwe vrienden heb leren kennen bij ons voetbalteam.
Ik hoop dat Walram 1 goed zijn best doet tegen Hulsberg 1 en deze wedstrijd kampioen gaat worden. Dit is voor mijn vader ook een speciale wedstrijd aangezien hij meerdere jaren bij beide clubs heeft gespeeld. Ik hoop op een leuke middag.

Succes Walram!