Aan- en afmelden

Het komt bij tijden voor dat er een wachtlijst is en hoe langer een kind op deze lijst staat, hoe eerder hij/zij aan de beurt is. Het voetbalseizoen begint altijd eind augustus en eindigt eind mei. Er is een winterstop in januari en februari. Nieuwe spelers zullen voornamelijk eind augustus instromen. Als het echter mogelijk is (doordat er bijv. spelers weggaan), kan het zo zijn dat er tussentijds een plaats vrij is. Ook starten we meestal een nieuw mini-pupillenteam (5-6 jarigen) na de winterstop, voor de kinderen die in het najaar 5 zijn geworden.

Alle teams trainen minimaal eenmaal per week. De jongste op woensdagmiddag, de iets ouderen (vanaf 7 jaar) op de woensdagavond. Deze trainingen worden door VV Walram verzorgd. Daarnaast kan een team beslissen nog een tweede keer te trainen. Dit wordt aan de ouders zelf overgelaten. Ouders zullen zelf trainers/leiders voor hun team moeten leveren. De wedstrijden zijn altijd op zaterdag. Het wedstrijdsecretariaat informeert de trainers/leiders hierover en zij informeren weer hun spelers (ouders).

Als kinderen in een team ingedeeld kunnen worden, krijgen ze bericht hierover per mail. Omdat we wachtlijstkinderen wel al invoeren in het KNVB-programma, kan het zijn dat uw kind een sportpas krijgt toegestuurd. Dit wil echter nog niet zeggen dat er al plaats is in een team.

Kinderen zullen in het bezit moeten zijn van een en rode voetbalsokken,scheenbeschermers en voetbalschoenen te verkrijgen bij Rovisport, Bunderstraat 27 te Meerssen. Een wedstrijdshirt en broek krijgen ze van VV Walram. Voor de trainingen is het uiteraard handig om een trainingspak en een extra broekje en sokken (kleur maakt niet uit) aan te schaffen. De scheenbeschermers zijn ook verplicht op de trainingen.Vanaf de leeftijd van 5 jaar kunnen kinderen lid worden van VV Walram.

Afmelden kan via Anja Lemmerlijn Tel nr +31 6 53 55 93 70 of per e-mail: leden-admin@vvwalram.nl
Om aan te melden graag onderstaand formulier downloaden en invullen.

Aanmeldformulier

Liberty_Cars_donker