Let’s talk about drugs

Onder deze pakkende titel organiseert het WalramPlusProject een drugspreventiebijeenkomst voor de oudste jeugd van onze vereniging.

Met het zogenaamd WalramPlusProject (WPP) wordt geprobeerd de band en betrokkenheid van jeugdleden en ouders met de vereniging te versterken.

Zo wordt nagedacht over een eventueel studiebegeleidingsproject en een vakantiebaanproject voor de jongeren. Dat staat allemaal nog in de kinderschoenen.

Concreet wordt op donderdagavond 11 januari 2018 gestart (19:00 uur kantine Sportpark Oost) met een door Verslavingszorgorganisatie Mondriaan verzorgde preventie- en voorlichtingsavond over gevaren van drugs- en alcoholverslaving voor jongeren.

In plaats van de gebruikelijke trainingsavond volgen alle jongeren van de JO17-1, JO17-2 en JO17-3 deze bijeenkomst, die geleid wordt door Miriam Kramer van Mondriaan.

Het is echt een interactieve bijeenkomst waarbij de jongeren centraal staan en een op bijzondere manier op de gevaren van drugs en alcohol worden gewezen.

VV Walram, meer dan voetbal alleen!!