Uitreiking Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2017

Afgelopen zondag vond de uitreiking van de Sportprijzen van Valkenburg aan de Geul 2017 plaats in Chateau St. Gerlach.
Er werden 5 sportprijzen uitgereikt, waarbij ons jeugdteam JO11-1 in de prijzen is gevallen.
Ons team is beloond vanwege de behaalde kampioenschappen in de voorjaars- en najaarsreeks, het zaalwinterkampioenschap alsmede de winnaar van de landelijke districtsbeker te Schijndel.

De prijzen gingen naar:

Vrijwilliger van het Jaar: Theo Geijsen van hockeyvereniging Sjinborn
Talent van het Jaar: Christian Douven uit Vilt (karten)
Sportteam van het Jaar junioren: JO11-1 van voetbalvereniging Walram
Sportteam van het Jaar senioren: dames1 van handbalvereniging MIC
Individuele sporter van het Jaar: Carmen Slijpen uit Berg en Terblijt (jetskiën)

In de categorie sportteam van het jaar senioren ging de hoofdprijs voorbij aan Walram 1, die eveneens genomineerd was.

De uitreiking van de Sportprijzen is geregisseerd en opgenomen door TV Valkenburg. De uitzending is dagelijks te bekijken om 19:00 en 22:00 uur.