Succesvolle 1e jeugdvoetbalclinic

Voor het eerst is in Sportpark Oost voor de jeugd een driedaagse voetbalclinic georganiseerd. Het goede weer van de herfstvakantie was daarvoor een schitterend decor. Liefst 53 spelertjes hebben deelgenomen.
Het organisatiecomité onder leiding van jeugdcoördinator Rick Sour en jeugdleiders Ron Huntjens en Jos Reneerkens konden rekenen op extra steun van oud trainer Paul Bisschops, talrijke collega jeugdleiders, enkele JO17 jeugdspelers alsmede het kantinepersoneel.
Jeugdkeeper en reserve goalie van Walram 1 Tijn Becker kon zijn hulp zelfs volledig als maatschappelijke stage inzetten voor zijn opleiding aan het Stella Maris College.

Tijdens de voetbalclinic zijn op alle dagen diverse voetbalcircuits en behendigheidsspellen met de bal afgelegd. Overal waren bijzondere speelveldjes uitgezet met veel hulpmaterialen. En overal werd deskundige leiding gegeven.
Zowel individueel als in groepsverband is drie dagen lang geoefend en getraind; en ook nog eens onder verrassend warme omstandigheden, dat het nog eens extra moeilijk maakte.

MVV’er Danny Wintjens op bezoek

De 1e voetbalclinic is op de laatste dag afgesloten met een bezoek van de keeperschool van oud MVV’er Danny Wintjens en een heuse Penaltybokaal met strafschoppen op diezelfde bekende oud-profkeeper.
Winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën van deze penaltybokaal waren Colin, Seng, Max en Ted.

Spelertje van de dag

Ook is dagelijks het Spelertjes van de Dag verkozen. Dat zijn achtereenvolgens Morris, Herman en Finn geweest. En Talentje van de Clinic is uiteindelijk Djevat Bajramova geworden. Allemaal van harte proficiat.

Met deze goede ervaring van deze 1e voetbalclinic is ongetwijfeld een nieuwe traditie geboren. Volgend jaar in de herfstvakantie op naar de 2e jeugdvoetbalclinic.