Nomineer en stem op jouw Clubheld van VV Walram

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Vanaf deze week starten het Algemeen Dagblad AD en diverse regionale kranten de verkiezing van ‘Clubhelden van de Amateursport’ waarmee de clubs hun vrijwilligers extra kunnen bedanken voor hun tomeloze inzet door ze te nomineren voor de titel Clubheld van het jaar 2017. Dit initiatief wordt ondersteund door de KNVB. Iedereen kan t/m 31 oktober 2017 stemmen op die onmisbare vrijwilliger van de vereniging. Naast de titel ontvangt de winnaar €10.000 te besteden voor de club.

Met deze actie wil de KNVB samen met het AD voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten! Uit onderzoek is gebleken dat waardering cruciaal is voor het behoud van vrijwilligers van je vereniging. Daarnaast geven we met deze campagne de onbekende helden een gezicht waardoor meer mensen zich kunnen identificeren en enthousiast worden om zich ook in te zetten voor onze mooie voetbalsport.

Een Clubheld kan iedereen zijn: de bardame, de voorzitter, de jeugdtrainer, de terreinknecht, de wasvrouw. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen de voetbalclub.

Nomineer en stem op jouw Clubheld van VV Walram. Ga daarvoor snel naar de website https://www.clubheld2017.nl/. Volg de instructies: nomineer je clubheld, maak een korte en goede motivatie en breng je stem uit. Bevestig die stem met een extra e-mailbericht.
Attendeer zoveel mogelijk vrienden op je Clubheld en stimuleer het uitbrengen van extra stemmen.

In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Zo kun je lezen, dat o.a. Aaron Kerbusch van VV Walram al is genomineerd. Dus ga snel aan de slag!