3-daagse voetbalclinic jeugd in herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt een 3-daagse jeugdvoetbalclinic georganiseerd voor onze jongste jeugdleden (JO8 t/m JO15). Deze voetbalclinic vindt plaats van maandag 16 oktober tot en met woensdag 18 oktober in Sportpark Oost.

Er zal tijdens deze dagen getraind gaan worden vanaf ’s ochtends 10.00 uur tot 11.30 uur en ’s middags van 12.30 uur tot ongeveer 14.30 uur. Tussen de trainingen door wordt een lunch verzorgd; tevens ontvangen de deelnemers en trainers/vrijwilligers alle dagen voldoende drinken en versnaperingen tussendoor.

Bijdrage

De bijdrage voor deze voetbalclinic bedraagt €15 per deelnemer en kan worden betaald aan de eigen jeugdleider.

Organisatie

Het is de bedoeling dat veel met verschillende circuitvormen wordt gewerkt. Niet alles wordt verklapt; het moet ook een voetbalverrassing blijven. Hopelijk lukt het wel enkele bekende trainers of profspelers te mogen begroeten. Leerlingen van het Stella Maris College zijn gevraagd hulp te bieden als invulling van hun maatschappelijke stage.

Aanmelden

Alle spelers van de JO8 t/m JO15 kunnen zich aanmelden bij de eigen jeugdleider. De voetbalclinic kan pas doorgaan bij minimaal 40 spelers. Dus meldt je snel aan bij je jeugdleider!

En vergeet voor de gezelligheid zeker niet je ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes mee te nemen.